Scroll Top

Verzending en verzendkosten

Verzending en verzendkosten

De bestelling wordt z.s.m. in behandeling genomen en verwerkt. De verzendkosten zijn €4,95 en het pakket wordt verzonden via Post.nl track&trace. We streven er naar om de bestelling nog dezelfde dag te versturen. Post.nl heeft het razend druk, daardoor kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt.

Retourneren

Binnen 14 dagen, na de dag waarop je de bestelling hebt ontvangen, heb je het recht om van jouw bestelling af te zien. Download hier het retourformulier en stuur de artikelen evt. met kaartjes samen met een ingevulde retourformulier naar het retouradres. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om je retourverzending via PostNl te verzenden, bewaar het verzendbewijs goed De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor de koper totdat het bij ons is bezorgd!. Nadat het retourpakket in goede orde is ontvangen, storten wij het aankoopbedrag direct terug. 

Retouradres

Fashion2wear

Europalaan 16

2408BG Alphen aan den Rijn

Heb je een beschadigd artikel of het verkeerde artikel ontvangen, stuur ons een email info@fashion2wear.nl en vermeld daarin het factuurnummer. Wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Ruilen

Wil je een artikel omruilen voor een andere maat of kleur, stuur ons een email info@fashion2wear.nl. Wij nemen contact met jou op en vragen het artikel terug te sturen met het retourformulier. Zodra het artikel in een goede staat is ontvangen sturen wij het artikel in de juiste maat of kleur naar jou op. De verzendkosten voor het artikel retour te sturen is voor eigen kosten. Fashion2wear zal de verzendkosten voor haar rekening nemen om het artikel met de juiste kleur of maat naar jou toe te sturen.

Klachten

Heb je een klacht of een opmerking, laat het ons weten. Stuur ons een email info@fashion2wear.nl. Wij zullen deze altijd in behandeling nemen.